Rellen in Haren

Als ik zie hoe jongeren een dorp in puin slaan dan denk ik: waarom doen die debielen dat? Wat beweegt ze? Maar ik denk nooit: wat zielig dat ze door anderen in de gelegenheid werden gesteld de zaak in puin te rossen.

Het is kennelijk erg Nederlands om de schuld voor de chaos te leggen bij: Facebook, burgemeester, politie, Merthe, omstanders, etc.

Als ik een steen door een winkelruit gooi of brand sticht dan ben ik schuldig en verdien ik de straf en moet ik de schade betalen. NIEMAND ANDERS!!!!!!

3 gedachten over “Rellen in Haren

  1. Helemaal mee eens, je kan het eigenlijk ook nòg anders bekijken. Slimme ondernemers zagen heel veel (honderden) potentiële klanten komen en vroegen de gemeente om een vergunning om een feest te geven. Ze kregen hem niet.

    De gemeente Haren had ook van deze gelegenheid gebruik kunnen maken om even van het stoffige imago af te komen en Haren op de festival kaart naast Biddinghuizen, Geestmerambacht of Floriade terrein te zetten. Het festival had al een naam: Project X, tof! Volgend jaar weer?

    In plaats daarvan haalden ze straatnaambordjes weg. Ik denk dat de meeste mensen niet eens meer beseffen dat ze er hangen sinds ze naar Google Maps staren.

    En als er problemen ontstaan moet je inderdaad de daders pakken. De probleemmakers en niet de schuld afschuiven op van alles. Want het volk is dom, dus dan moet het vast ergens anders aan liggen? Maar aan de andere kant dus ook een gemiste kans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.